hét. máj 27th, 2024

Online Bankok

Online Bankok bemutatása, crypto és valuta árfolyamok, hírek, időjárás, forumok

Skrill

           A bank weblapját a logóra kattintva érheted el.

Skrill

A 2. legelterjedtebb és legközismertebb internetes pénztárca (régen Moneybookers néven futott). Ez is maximálisan megbízható, mindig időben fizet (online instant 1 e-mailre ez is, banki kiutalásnál meg kb. 1 munkanap alatt [1695 HUF jutalékért cserébe]), és mobil optimalizáltan is nagyon hasonlóan és ugyanolyan könnyen kezelhető mint a Paypal, sőt szerintem sok szempontból jobb is.
Pl. azért hasznos mert:
– A 2 faktorú biztonsági megerősítés ( Androidos google authenticator appal ) itt alap követelmény, nem úgy mint a paypalnál (ahol van akinél ezen funkció nem is működött!!).
– A valutákat képes értelmesen konvertálni fizetéskor (a bankkártyáról levonás helyett!) nem úgy mint a fentebb írt paypal.
– Bitcoinnal instant és többféle egyéb módon is feltöltheted a számládat (a paypal már 2014 óta integrálja elvileg a bitcoint de még mindig nem lehet vele feltölteni a számládat..)
– Sok helyen alapból nem fogadják el a PayPalt: főleg tőzsdei, befektetési, sportfogadási, szerencsejáték, játékoldalaknál ÉS sok internetes pénzkeresési oldalnál (pl. kérdőíves, PTC, stb.) de kismillió egyéb helyen is Paypal híján ez a használatos, legelterjedtebb internetes pénztárca, mellyel szintén már bármit lehet online vásárolni is amúgy régóta (itt is egy email cím + jelszóval), mert a Paypal egyre válogatósabb kivel köt szerződést.
+ Már val is feltöltheted az egyenlegedet instant azonnal!
– Sőt már ez is tud kriptovalutákat kezelni s akár bankkártyával és egyéb tárcákkal is lehet venni, illetve kriptovaluta tőzsdézni is: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Ethereum Classic, Litecoin, XRP, XLM, 0x, EOS.
– Kb. 1695 HUF-ért akár közvetlenül rendes bankszámládra is kiutalhatod a pénzedet.
– Ráadásul olyat is tud már jó pár éve, amit a Paypal még most se: opcionálisan évi 10$-ért több millió ATM-ben is használható mastercard típusú dombornyomott bankkártyát is igényelhetsz tőlük skrill elektronikus pénztárcádhoz már egy ideje, mellyel akárhol a földön, akár hagyományos bankszámla nélkül is vásárolhatsz (kb. 2%-os jutaléklevonással vásárlásonként), vagy bármilyen pénznemben is fel tudod venni készpénzben is a pénzedet bármelyik ATM-ből.

A banknak referál programja is van. A linkünkön keresztül regisztrál tagok pénzforgalma után jutalékot kapunk.

Translate »