ked. jún 18th, 2024

Online Bankok

Online Bankok bemutatása, crypto és valuta árfolyamok, hírek, időjárás, forumok

Paypal

A következő logóra kattintva eléred a bank hivatalos honlapját.

PayPal fizetés

Az internetes vásárlás ma már népszerű módja a termékek és szolgáltatások beszerzésének. A vásárlás elengedhetetlen része a fizetés, melynél a praktikusságot szem előtt tartva a bankkártyás, vagy az online fizetési rendszer jöhet számításba.

Ma már több megbízható online “bank” (e-bank) áll rendelkezésünkre, melyekre ingyenesen regisztrálhatunk, és könnyedén bonyolíthatjuk pénzügyeinket az Interneten keresztül.

PayPal: online fizetésPayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre / fizetésre szakosodott. A PayPalnév az idő folyamán egybeforrt a cég által kínált internetes fizetési módozattal is. A PayPal választható devizanem(ek)ben elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyek hitelkártyás fizetéssel, banki utalással vagy inkasszómegbízással tölthetők fel. “Bank”-ra jellemző tevékenysége ebben ki is merül (ne gondoljunk egy OTP szintű szolgáltatáskörre).

PayPal népszerűsége abban rejlik, hogy az Internetes vásárlások során a vevőknek a bizalmas bank-/hitelkártya- vagy számlaadatok megadása ill. továbbítása helyett, elegendő a PayPal felhasználói név és jelszó megadása a fizetés lebonyolításához. (Ennek természetesen feltétele, hogy a webáruház szerződéses partnere legyen a PayPal-nak.)

PayPal cégtörténet: A PayPal Corp. 1995-ben alakult Luxemburgban, mint pénzügyi- és hitelintézet. Kezdetben a cég Palm Pilot fizetési eszközökkel és titkosítással foglalkozott. 2002 októberében a PayPal az eBay teljes jogú tulajdona lett.

Translate »