sze. júl 17th, 2024

Online Bankok

Online Bankok bemutatása, crypto és valuta árfolyamok, hírek, időjárás, forumok

Payeer

MI A PAYEER?

Szintén profi, megbízható internetes pénztárca, mely szintén egyre elterjedtebb sok területen, főleg ázsiai vagy bitcoin érdekeltségű vagy befektetési és játékcégeknél ahogy látom.
Előnyei:
– Teljesen ingyenes bankkártya az internetes pénztárcához: Nem évi díjért mint máshol, hanem egy egyszeri 10$ postaköltségért cserébe a világ bármely pontjára postáznak neked egy mastercard típusú bankkártyát, melyel innentől kezdve minden teljesen ingyenes (offline + online vásárlás, + az ATM készpénzfelvétel is!!) és még éves díja sincs mint mindenhol máshol szokott a dombornyomott bankkártyáknál!
– 0,5$-ért cserébe virtuális bankkártyát is kaphatsz tőlük, melyet más online pénztárca cégeknél szintén sehol nem láttam eddig, pedig ezzel is bárhol lehet vásárolni online és bármelyik egyéb elektronikus pénztárcáidat is feltöltheted vele instant.
– Ennek is van beépített valutaváltója, melyel AZONNAL tudsz pénzt váltani rengeteg féle pénztráca közt (talán 150 féle közt ha jól emlékszem), s még a decentralizált bitcoint  + kriptovaluták előnyei és jövője trendje hullámait is segít meglovagolni, mert a t is tudja kezelni, s nem csak oda-vissza instant (pl. dollár-euró-rubel-) kriptovaluta valutaváltással, de pénznemben is, tehát lényegében már ez is bitcoin pénztárca is egyben (csak közvetlenül bitcoinról bitcoinra utalni még elég drága [0.003 BTC!], ám ha előbb pl. dollárra konvertálod és dollárból utalsz bitcoin számlára akkor úgy már töredéke a bitcoin utalási költség (0,74$-volt legutóbb), mert sajna a bitcoinos átutalási költséget még itt nem lehet kézzel beállítani!)!
– Viszont nem csak automatizált instant, de önnálló manuális beépített valutaváltóval is rendelkezik, ahol bitcoinra vagy arról is akár manuálisan megadott árfolyamok szerint is váltathatsz át, én is használtam sokszor, imádom, mert nemcsak valóban működik, de nagyon gyors annak ellenére is hogy manuális (mert ugye külön van az automata valuta / bitcoin váltó a hivatalos árfolyamokkal és jutalékokkal ). Nekem általában 1-2 napon belül sikerült manuálisan is átváltatnom bármit bármire, így akár ez lehet a leggyorsabb, legkedvezőbb, legolcsóbb bitoin USD EUR váltási lehetőség ezen pénztárcák közül (hisz manuálisan adhatod meg az árfolyamot!).
– Ráadásul 100 000 euróig értékbiztosítást is vállal ingyen minden eme internetes pénztárcában tárolt pénzre, még Bitcoinra is (amit más bitcoin pénztárcák se szoktak vállalni, így ennek még azért jobban utánajárok én is)! Így már értem miért terjed ennyire!
+ Ugye ez is tud dombornyomott mastercard bankkártyát, ráadásul akár ingyen és akár ingyenes ATM készpénzfelvétellel (amit nemsokára én is kipróbálok, majd írok erről is!)!!
+ Már beépített kriptovaluta tőzsdével is rendelkezik számos kriptovalutához!

Regisztrálás a Payeer rendszerébe

A Payeer fizetési rendszere számos megbízható és biztonságos megoldást
nyújt a BEONPUSH-hoz történő pénzátutaláshoz.Az alábbiakban megmutatjuk lépésről lépésre
a bankkártyás és banki átutalásos fizetést.
A folyamat a következő: 
  • pénzt utalunk a webirodába,
  • a webirodában lévő pénzből fizetjük a választott csomagokat.
Első lépésként nyisd meg a Payeer oldalát és regisztrálj magadnak
egy felhasználói fiókot!
Kattints ide!
1.) Miután megnyitottad az oldalt, kattints a “Sign up” gombra!
2.) Első alkalommal meg kell adnod az email címedet, majd a megjelenő
biztonsági kódot írd be az üres mezőbe. Pipáld ki az általános üzleti feltételeket
és kattints a a zöld “Sign up” gombra, ami tovább visz a következő oldalra!
3.) Következő lépésben adj meg egy jelszót, majd erősítsd meg az ismételt beírással.
4.) Ezután adj meg egy másik biztonsági jelszót és ezeket jól jegyezd meg, írd fel magadnak.  Ez lehet pl. kedvenc autómárkád, kedvenc ételed, bármi.
5.) Kattints a zöld “Next” gombra!
6.) Ezután megjelenik a Payeer kezelő felülete. Mielőtt  a befizetést elindítanád, kattints a beállításokra, a képernyő jobb felső részen található fogaskerék ikonra.
7.) Add meg ezután az ábrán jelölt helyen a teljes nevedet és mobiltelefon számodat. Használd a 00 kezdés helyett a + jelet, majd az országod telefonkódját. A magyar telefonszámok +36…-al kezdődnek.
8.) Ezt követően kattints a “BIND MOBILE NUMBER” gombra és kapsz egy kódot SMS-ben. Ezt a kódot írd be a nyillal jelölt mezőbe. Így megerősítést nyer, hogy valóban Te csinálod ezt a regisztrációt.
9.) Add meg az országod nevét, születési dátumodat és egy EU standard, kártya formátumú igazolványod számát (pl. személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)
10.) Kattints mindezek elmentéséhez a zöld “Confirm” feliratú gombra. A sikeres adatbevitelt az oldal tetején visszaigazolja a rendszer.
 11.) A Payeernál anélkül tudsz számlaszámot nyitni, hogy személyesen meg kéne jelenned a helyszínen, azért a rendszer fokozott precizitással kéri személyed, ill. igazolványod azonosítását. Kérlek, figyelmesen kövesd a további lépéseket is. Kattints a jobb oldali gombra (v. jobb egérgombbal)!
12.) Most egy kicsit vicces koordinációs faladat következik, de ne félj, segítünk! Írd fel egy lapra vastag fekete tollal a Payeertól kapott felhasználói azonosító számodat, ami egy 9 jegyű kód, P betűvel kezdődik és 8 számjegyből áll. Ezt megtalálod az oldal tetején (Account No.). A képen látható módon elhelyezkedve most készíts magadról egy olyan felbontású fényképet, amelyen jól láthatók, olvashatók a fényképedet is tartalmazó igazolványod adatai, a Payeer fiókod száma és háttérben a megnyított Payeer weboldal. Ha ehhez a művelethez nincs a közeledben senki, aki segítene a fotót elkészíteni, akkor legyél találékony, hogy miként állítod be a kért dokumentumokat a fényképezkedéshez! (pl. ragaszd magadra valamelyiket) Beszkennelt dokumentumokat nem elfogadottak. A sikeres fényképezkedés után kattints a 12-es számmal jelölt felületre a fényképed kiválasztásához,
13.) majd a zöld “Upload” gombra kattintva töltsd fel a fényképet! Az ügyfélszolgálat rövid időn belül visszajelezi, hogy ellenőrzi a fényképedet.
14.) A Payeer fiókod pénzzel történő feltöltéshez kattints az “ADD” feliratra!
15.) Most add meg az összeget, amellyel fel szeretnéd tölteni a fiókodat. A biztonság kedvéért a kiválasztott BeonPush befektetési csomagod összegéhez számolj még +10%-ot rá a tranzakciós díjak fedezésére. A plusz összeg nem veszik el, ott marad a webirodádban. Ha az aktivitásod eredménye képpen jutalékod keletkezik, akkor a további csomagok vásárlását már a megkeresett pénzedből tudod finanszírozni, ami teljesen költségmentes. Ez a kezdeti plusz összeg várhatóan tehát csak az első alkalommal jelentkezik. A BeonPush mindig amerikai dollárban számol. Válaszd ki a deviza nemét, ahonnan a pénzt küldöd. Az bankod, vagy a Payeer a deviza átváltását automatikusan elvégzi.
16.) Kattints a zöld “ADD” gombra a művelet elindításához!
17.) A Payeer a fiók létrehozásához kéri, hogy válassz ki egy fizetési módot. Ehhez nagyon széles és változatos módozatokat és szolgáltatókat kínál. Az alábbiakban a bankkártyás fizetést és a banki utalást mutatjuk meg. Az előbbinek előnye a gyorsaság, ui. azonnal megvalósul a tranzakció, amelynék néhány % plusz költség felszámításra kerül. Egy másik alternatíva a banki utalás, itt pedig a banki költségek jelentkeznek, ami bankoktól függően különbözhet. A kártyás fizetéshez kattints a bankkártya ikonra!

Fizetés bankkártyával

18.) Az alábbi ábrán áttekinthetők a tranzakciós és járulékos költségek. Ezek elfogadásához kattints a zöld “Confirm” feliratú gombra! Ha első alkalommal használod a bankkártyádat, akkor szükség van még a személyi igazolványod képének feltöltésére is. Ha kihagod ezt  lépést, plusz költségeket számol fel a rendszer.
19.) Ezután add meg a bankkártyáád adatait: bankkártya számát, lajárati dátumát és a kártyán szereplő tulajdonos nevét. Fontos, hogy a Payeer nem fogadja el a feltöltős, debit kártyákat!
20.) Add meg a háromjegyű CVV kódot, amely a bankkártya hátoldalán található.
21.) Végül kattints a “Complete Purchase” feliratú kék gombra a vásárlás befejezéséhez. Krjük ne felejtsd feltölteni a bankkártyát fotóit, ha először használod a Payeer-t.

Fizetés banki átutalással

Ha hagyományos banki átutalással szeretnél fizetni, választ a “SWIFT” módot (ld. 17. pont feljebb). A Payeer kiállít egy számlát, amely tartalmazza az összes információt, adatot az átutalással kapcsolatban. Meg kell adni pontosan a felhasználás célját, hogy milyen pénznemen vezetett számláról utalunk és milyen pénznemben kívánjuk jóváírni az utalásunkat (dollár).
Számla neve: A címzett, a kedvezményezett neve
Számla: IBAN száma
A fizetési részleteket: közlemények, hivatkozási számok, a befizetés célja
Az utalás egy Grúz bankba történik, átfutási idő 2-5 munkanap.

Pénznemátváltás

Lehetőséged van a Payeer átváltási szolgáltatását is génybe venni, ha szükséges. Ha Euróval töltöd fel a Payeer fiókodat, z automatikusan amerikai dollárra kerül átváltásra, mert a BeonPush-nál sak USA dollár alapon megy az elszámolás. Itt egy rövid leírás, hogyan lehet manuális elvégezni az átváltást.
22.) A bal oldali menünem kattints az “Exchange”-re.
23.) Először add meg az összeget és a pénznemet, ahonnan indul az utalás, itt a példában 1000 Euró.
Alatt válaszd  Payeer opciót.
24.) Válaszd ki a fogadó fél pénznemét (USA dollár). Fizetési rendszernek válassza ki itt is a Payeer-t
Most válassza ki a cél pénznemet, kattintson a pénznem jelét. A fizetési válassza újra Payeer.
25.) A harmadk oszlopban válaszd ki a Payeer opciókat. Az email címed, a feltüntetett biztonsági kód segítségével és a Payeer fiók számának megadásával (ld. felül), pipáld ki a felhasználási feltételeket, majd ezt követően megtörténik a valuta átváltása.
Most adja meg, hol van a pénz, hogy jóváírják. Ha a pénz marad a Payeer fiókja, adja meg e-mail címét, és a Payeer számlaszám (tetején található az oldalon, az Számlaszám). Miután a kódot, és megerősítette a Felhasználási feltételeket, akkor konvertálni Exchange valuta esetében.
Translate »